Ontdek waarom Human Design de sleutel is tot meer zelfinzicht en persoonlijke groei

Ontdek waarom Human Design de sleutel is tot meer zelfinzicht en persoonlijke groei
Lieve vrouw
Krachtige vrouw
Prachtige jij


Als het gaat om persoonlijke ontwikkeling, zijn er oneindig veel methoden en technieken beschikbaar om ons te helpen onze ware potentieel te bereiken. Je verzuipt zo een beetje als je een beetje googlet.. of zoiets van door het bos de bomen niet meer zien. Je wordt, als we een kat een kat durven noemen, gewoon neergeslagen qua aan bod. Tsunami)-aanbod. En weet je..er zit ook bomvol VEEL goeds tussen. 

Dus hoe kies je dan ?

INNOVATIEF en NAUWKEURIG

Dus, ging ik op zoek. Zoeken, duiken, graven, uitproberen. En ik kwam uit op één van de meest innovatieve en nauwkeurige methoden die momenteel beschikbaar zijn. En dat is Human Design.

Human Design is een combinatie van westerse en oosterse astrologie, de Kabbalah, het I Ching en de chakra's. Het geef je een gedetailleerde analyse van je persoonlijkheid. En dat geeft je dan weer inzicht in  je aangeboren  kwaliteiten, valkuilen en ook: je levensmissie. Door het begrijpen van je Human Design, krijg je een unieke blauwdruk van wie je bent en waar je naartoe gaat in het leven.

Maar waarom is het belangrijk om jouw Human Design te kennen?

Awellekes, om te beginnen geeft het je een beter begrip van jezelf. Jeuhjj! Hoera!! Eindelijk! 
Human Design biedt een diepgaand profiel van jouw persoonlijkheidstype, strategie, autoriteit en profiel. Al deze termen staan ergens voor. Maar eigenlijk komt het er op neer dat je  beter begrijpt waarom je dingen doet zoals je ze doet. AAAAHAAHHHHHH... Ja, ik hoor het je al zeggen. Ale, ik bedoel: dat ik heb duizend keer gezegd tegen mezelf toen ik mezelf leerde 'lezen'... 
"AAAah,,, dat verklaart veel" en "aaaaahhhh nu snap ik waarom ik dit doe".( like, a million times al gezegd!) 

En, als je dit weeeeeeet leidt dat logischerwijze tot meer zelfacceptatie en zelfliefde. En laat dat nu net essentieel zijn in persoonlijke groei.

Ten tweede kan het je helpen bij het maken van betere beslissingen. Door jouw Human Design te kennen, kun je onder andere beter begrijpen
-  welke carrière het beste bij je past, 
- hoe je het beste kunt communiceren met anderen, 
- en wat jouw beste strategieën zijn om succes te behalen in je leven. 
( En waarom lees ik daar nu pas iets van?? Jaaa, I know, dat had ik ook toen dit op mijn pad kwam!! ) 


Je komt te weten wat jouw unieke gaven en talenten zijn en deze dan ook te benutten, terwijl je tegelijkertijd in harmonie werkt met jouw natuurlijke manier van reageren op de dingen. ( Dat kom je namelijk ook te weten). 

Ten derde kan Human Design je helpen bij het creëren van gezonde relaties. En laten we eerlijk zijn; daar zijn we toch allemaal naar op zoek! We hebben die gezonde, veilige en geborgen verbindingen brooooooodnodig! 
Door te begrijpen hoe jouw persoonlijkheid in elkaar zit, kun je beter begrijpen waarom anderen zich op een bepaalde manier gedragen. Dit kan helpen om communicatieproblemen op te lossen en relaties te verbeteren. Hopla! 

Ten slotte kan het je helpen om meer in verbinding te komen met je vrouwelijke en/of mannelijke energie. Door jouw Human Design te begrijpen, kun je beter begrijpen wat je nodig hebt om in balans te blijven en om jezelf te verzorgen op een manier die bij jou past. Kijk eens aan. Ideaal toch? 


Dus eigenlijk, simpelweg gezegd is Human Design een waardevolle tool voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Het geeft je jouw blauwdruk van jouw unieke persoonlijkheid en kan je helpen om je volledige potentieel te bereiken. 

Dus waar wacht je eigenlijk nog op? Dat wil je toch weten, ,niet? 
Is jouw nieuwsgierigheid intussen geprikkeld? 
Enfin, bij mij joelde het in mijn lijf toen ik dit te weten kwam. 
Reageert jouw lichaam ook met een dikke vetta JAAAAA? 

( ja, dat is ook iets wat je leert met Human Design: hoe je lichaam met jou communiceert, hoe je weet als je ziel en je lichaam JAAAAA roepen!) 
Ontdek vandaag nog jouw Human Design en begin met het creëren van een leven dat écht bij je past!
Simpelweg door te reageren op dit mailtje kan je vertrokken zijn. ZZjjjjoef! 

Tot snel,

liefs
Tiziana -- 
Helpt deze blog jou? 

Ik hoop van wel natuurlijk, want heel regelmatig schrijf ik met plezier om jou te helpen en te ondersteunen om je hart en je ziel terug in verbinding te brengen en van hieruit te leven. 
Wil jij dit delen omdat jij ook mee wilt helpen de wereld vanuit het HART te laten leven? 
Zoveel liefs
Tiziana 

"De kracht van Innerlijke Reizen: Waarom het zo belangrijk is!"

"De kracht van Innerlijke Reizen: Waarom het zo belangrijk is!"

 Een extreem krachtige methode

Innerlijke reizen is een extreem krachtige methode dat iedereen kan gebruiken om meer inzicht te krijgen in onszelf en in ons leven. Het is een manier om in contact te komen met onze unieke en eigen innerlijke wijsheid en kracht. Door middel van innerlijke reizen kunnen we ons bewust worden van wat ons belemmert om werkelijk verbonden te zijn met onze Pure kern en daar naar te leven.Hierdoor kan je  ook meer begrip krijgen voor onze patronen en onze manier van handelen.  Innerlijke reizen is een krachtig proces dat ons kan helpen om niet alleen dieper begrip te krijgen van onze innerlijke wereld en onszelf. Het kan je werkelijk helpen om in contact te komen met onze diepste verlangens en je ware potentieel. Je doorbreekt tijdens deze reizen namelijk die patronen of overtuigingen die je op dit moment nog in de weg staan om vanuit je pure kern te bewegen en je leven te leiden. 


Deze reizen, ook wel bekend als spirituele of energetische reizen, helpen mensen om hun innerlijke wezen te ontdekken en te versterken. 


Je eigen pad vinden en je eigen waarheid ontdekken 

Het doel van innerlijke reizen is om je te helpen je eigen pad te vinden, je eigen waarheid te ontdekken en je in staat te stellen om in contact te komen met je ware zelf
Door je innerlijke reis kan je groei naar zelfacceptatie, zelfvertrouwen, innerlijke kracht en verlichting ervaren. Dankzij de innerlijke reizen kan je je verbinden met je diepste zelf en je eigen levensenergie. Je kunt luisteren naar je intuïtie en inzicht krijgen in je innerlijke wereld. Met innerlijke reizen kun je een dieper bewustzijn ontwikkelen, waardoor je meer compassie hebt voor jezelf en anderen. 
 
Wij, bij Heart and Soul connection, bieden jou een verscheidenheid aan tools om je te helpen op je innerlijke reis. Er zijn meditaties, visualisaties en bewustwordingsoefeningen en nog veel meer beschikbaar om je te helpen je innerlijke kracht en verlichting te ervaren. 
 
Met www.heartandsoulconnection.be kun je je ontdekkingstocht naar je innerlijke wereld beginnen. Je kunt het gebruiken als een krachtig hulpmiddel om je innerlijke kracht te versterken en je eigen levensenergie te vergroten. 
Als je je innerlijke reis bent begonnen, zul je een dieper bewustzijn ontwikkelen, je eigen waarheid ontdekken en het leven leiden dat je werkelijk wilt leven.


Hoe werkt dat dan?

Innerlijke reizen kan je zien als een ontdekkingstocht in jezelf. Dat wat jou op dit moment tegenhoudt op jouw ware potentieel te leven, te leven vanuit jouw pure kern, toont zich in deze reizen. Op jouw eigen unieke manier leer jij hoe je deze blokkades in jezelf kan overwinnen. Je weet ook dat er altijd nieuwe blokkades zullen komen in het leven. Daarom dat het leven je altijd opnieuw zal uitnodigen tot overgave in dat wat is. Maar heel vaak komt dat ego heel wat stokken tussen de deuren gooien. Tijdens de reizen leer je 1001 verschillende versies van je ego kennen die jou op de meest interessante en vindingrijke manier zal proberen tegen te houden. Jij leert dit te herkennen en vooral: jij leert hoe je je ego kan 'overmeesteren' op jouw unieke manier. Jij doet het, ik begeleid je hierin tot je het zelf kan. Dat is de ware kracht hiervan. Jij leert jezelf te verbinden met die Unieke, Creërende kracht die altijd al in jezelf heeft gezeten. Jij verbindt je hier opnieuw en opnieuw mee. 

 

 What's in it for me?

 
De vrouwen die bij mij al innerlijke reizen hebben gedaan,  voelen zich meer in balans, krachtiger en zelfzekerder. Ze voelen zich meer verbonden met anderen en vooral ook met zichzelf. De zelfliefde is enorm toegenomen, samen met de mildheid voor zichzelf. Ze vinden meer vervulling in hun leven en zijn in staat om hun volle potentieel te bereiken. En de stappen die ze zetten, zijn prachtig machtig mooi om te zien. 
Er komt als het ware een enorme helderheid op wie je bent en hoe je hiernaar ook ècht gaat leven. 
Het transformeert je leven. 

Klaar voor jouw transformatie?


-- 
Helpt deze blog jou? 

Ik hoop van wel natuurlijk, want heel regelmatig schrijf ik met plezier om jou te helpen en te ondersteunen om je hart en je ziel terug in verbinding te brengen en van hieruit te leven. 
Wil jij dit delen omdat jij ook mee wilt helpen de wereld vanuit het HART te laten leven? 
Zoveel liefs
Tiziana 

Contact

Contact

HEB JE EEN VRAAG? 

OF WIL JE EEN GESPREK BOEKEN?

 IK HOOR HET GRAAG VAN JE!   Contacteer me hier.

Tot binnenkort. 

Zoveel liefs
Tiziana 


-- 
Helpt deze blog jou? 

Ik hoop van wel natuurlijk, want heel regelmatig schrijf ik met plezier om jou te helpen en te ondersteunen om je hart en je ziel terug in verbinding te brengen en van hieruit te leven. 
Wil jij dit delen omdat jij ook mee wilt helpen de wereld vanuit het HART te laten leven? 
Zoveel liefs
Tiziana 

Over mij

Over mij
Laat me mezelf even voorstellen.

Ik ben Tiziana. Ik ben mama, dochter, zus, tante, vriendin, collega.. en ga zo maar door. 
En voor elk van deze rollen heb ik echt mijn best gedaan om de beste versie van mezelf te laten zien. 


Toen ik een tijdje terug zocht naar een foto van mij van vijf, vier jaar geleden.. - ja ik schrijf vijf , vier jaar geleden omdat ik tijdens het scrollen merkte hoe weinig foto’s ik toen van mezelf heb getrokken. Op één heel jaar kon ik de foto’s van mij op twee handen tellen. Zo leefde ik ook. Altijd met anderen bezig. Nooit met mezelf. Er waren geen foto’s van mij, omdat ik ook niet gezien werd. Ik zag mezelf niet. Ik kon dat niet. Ik wist niet wie ik was. Ik heb de beste kostuums en maskers aangedaan. Zodat ‘ze’ me maar leuk vonden en goedkeurden. Want ik voel als de beste aan wat een ander nodig heeft. En ik veranderde van kostuum en masker. Want ‘ Like me’ was mijn drijfveer. 
 
Tot ik kinderen kreeg. En zij mij spiegelden. Heel mijn wereld daverde op zijn grondvesten. 
Ik ging in eerste instantie nòg meer gaan pleasen. Ik deed alles voor mijn kinderen en voor mijn gezin. Want dat is wat een moeder doet, dacht ik. Als ik maar alles doe voor hen, bewijs ik aan hen en aan de buitenwereld dat ik de beste mama ben. 
Alsof er een onzichtbare wedstrijd loopt van ‘De mama die zichzelf het hardst opoffert voor haar en haar gezin, wint de prijs van beste mama’. 
Ik heb die beker gewonnen. En de prijs, die heb ik ook betaald … gekregen. 
 
Ik was mezelf zo hard kwijt. Ik leefde tegen mijn innerlijk weten in. Ik voelde diep vanbinnen dat het zo niet hoorde te zijn. En ik stak het weg. Ik volgde mijn gevoel niet. En de prijs die ik betaalde was een post natale depressie, hopen sessies bij de psycholoog en een huwelijk dat ik beëindigd heb. 
 
Ik kon het gewoon niet meer. Ik heb er alles aan gedaan om mijn huwelijk te redden. Het viel niet meer te redden. De ik die in dat huwelijk zat, was ik niet meer. Ik droeg zoveel maskers dat ik mezelf niet meer kende. Ik liet een versie zien van mezelf aan mijn kinderen die ik niet was. En dat kon ik niet meer aan. 
 
Een van de belangrijkste normen en waarden die ik aan mijn kinderen wil doorgeven, is authenticiteit, moed en integriteit. En ik leefde een leugen. Dat werkte niet. 
Ik was het aan mezelf in de eerste plaats en aan mijn kinderen in de tweede plaats verschuldigd om mijn ware leven te leven. 
Enkel zo konden zij ook werkelijk ZIEN hoe het is als iemand haar werkelijke leven leidt. 
En dat is wat ik nu doe. Elke dag opnieuw. 
Met vallen en opstaan. En daar open over zijn. Dat dat hoort bij mens zijn, bij mama zijn. Fouten maken, vallen, opstaan en jezelf laten zien. En lief en mild zijn voor jezelf in dat proces. En ohja, ook nog wat plezier hebben tussendoor he! Want dat vraag het leven van ons: om geleefd te worden en gevierd te worden! 
Ik moet mijn kinderen niet redden. Zij mogen zien dat ik mezelf red. Dat ik mezelf ben. Dat ik mijn leven leef. En dat ik mezelf niet in de steek laat. Zo zien zij dat het helemaal oke is om dat zelf ook te doen en te zijn. 
 
Vandaag leef ik, met mijn kinderen, en vallen we samen. En we staan samen terug op. En we hebben heerlijke momenten en we voeren moeilijke gesprekken. Want dat kunnen we ook. Ik leer ze dat het leven gaat om alles te voelen. En niet om je alleen maar blij te voelen. En omdat ik elke dag mijn uiterste best doe om zo dicht mogelijk bij mezelf te blijven, stimuleer ik hen om dat ook te doen. 
 
Zo verbind ik, met mijn kinderen en met iedereen in mijn omgeving. 
Ik ben ik. Dat is mijn superkracht. 
En jij bent jij. Dat is die van jou!
Zalig toch! 
HEB JE EEN VRAAG? OF WIL JE EEN GESPREK BOEKEN? 

IK HOOR HET GRAAG VAN JE


Tot binnenkort.
Zoveel liefs
Tiziana

 


-- 
Helpt deze blog jou? 

Ik hoop van wel natuurlijk, want heel regelmatig schrijf ik met plezier om jou te helpen en te ondersteunen om je hart en je ziel terug in verbinding te brengen en van hieruit te leven. 
Wil jij dit delen omdat jij ook mee wilt helpen de wereld vanuit het HART te laten leven? 
Zoveel liefs
Tiziana 

Hoe kom je los van je gehechtheden: Vrijheid in een paar stappen

HOE KOM JE LOS VAN JE GEHECHTHEDEN: VRIJHEID IN EEN PAAR STAPPEN


VRIJHEID IN EEN PAAR STAPPEN

OVERDRIJF ZO NIET.. 

Dat heb ik vaak gehoord.. 
Amai, felle! Of.. ‘ dat is dat Italiaans temperament’ ..
Ja whatever. 
Als ’t maar een naam had. 
Waardoor ik het weer verder en verder wegdrukte. Iets dat bij mij hoort, mag er niet zijn. 
In de week stelde een vriendin vast: ik zie hier ( in uw huis) of aan jou NIKS Italiaans. 
Nee, da’s waar… 
Op de een of andere manier onderdruk ik dus nog steeds een stuk in mij. Die intense, felle, temperamentvolle …. 
Iets dat er niet mag zijn. 
Die … noem het wat je wilt kant. 
Read more...
vrijheid gehechtheid gewaarzijn loslaten retreat
 
Read Older Updates