Ontdek waarom Human Design de sleutel is tot meer zelfinzicht en persoonlijke groei
Lieve vrouw
Krachtige vrouw
Prachtige jij


Als het gaat om persoonlijke ontwikkeling, zijn er oneindig veel methoden en technieken beschikbaar om ons te helpen onze ware potentieel te bereiken. Je verzuipt zo een beetje als je een beetje googlet.. of zoiets van door het bos de bomen niet meer zien. Je wordt, als we een kat een kat durven noemen, gewoon neergeslagen qua aan bod. Tsunami)-aanbod. En weet je..er zit ook bomvol VEEL goeds tussen. 

Dus hoe kies je dan ?

INNOVATIEF en NAUWKEURIG

Dus, ging ik op zoek. Zoeken, duiken, graven, uitproberen. En ik kwam uit op één van de meest innovatieve en nauwkeurige methoden die momenteel beschikbaar zijn. En dat is Human Design.

Human Design is een combinatie van westerse en oosterse astrologie, de Kabbalah, het I Ching en de chakra's. Het geef je een gedetailleerde analyse van je persoonlijkheid. En dat geeft je dan weer inzicht in  je aangeboren  kwaliteiten, valkuilen en ook: je levensmissie. Door het begrijpen van je Human Design, krijg je een unieke blauwdruk van wie je bent en waar je naartoe gaat in het leven.

Maar waarom is het belangrijk om jouw Human Design te kennen?

Awellekes, om te beginnen geeft het je een beter begrip van jezelf. Jeuhjj! Hoera!! Eindelijk! 
Human Design biedt een diepgaand profiel van jouw persoonlijkheidstype, strategie, autoriteit en profiel. Al deze termen staan ergens voor. Maar eigenlijk komt het er op neer dat je  beter begrijpt waarom je dingen doet zoals je ze doet. AAAAHAAHHHHHH... Ja, ik hoor het je al zeggen. Ale, ik bedoel: dat ik heb duizend keer gezegd tegen mezelf toen ik mezelf leerde 'lezen'... 
"AAAah,,, dat verklaart veel" en "aaaaahhhh nu snap ik waarom ik dit doe".( like, a million times al gezegd!) 

En, als je dit weeeeeeet leidt dat logischerwijze tot meer zelfacceptatie en zelfliefde. En laat dat nu net essentieel zijn in persoonlijke groei.

Ten tweede kan het je helpen bij het maken van betere beslissingen. Door jouw Human Design te kennen, kun je onder andere beter begrijpen
-  welke carrière het beste bij je past, 
- hoe je het beste kunt communiceren met anderen, 
- en wat jouw beste strategieën zijn om succes te behalen in je leven. 
( En waarom lees ik daar nu pas iets van?? Jaaa, I know, dat had ik ook toen dit op mijn pad kwam!! ) 


Je komt te weten wat jouw unieke gaven en talenten zijn en deze dan ook te benutten, terwijl je tegelijkertijd in harmonie werkt met jouw natuurlijke manier van reageren op de dingen. ( Dat kom je namelijk ook te weten). 

Ten derde kan Human Design je helpen bij het creëren van gezonde relaties. En laten we eerlijk zijn; daar zijn we toch allemaal naar op zoek! We hebben die gezonde, veilige en geborgen verbindingen brooooooodnodig! 
Door te begrijpen hoe jouw persoonlijkheid in elkaar zit, kun je beter begrijpen waarom anderen zich op een bepaalde manier gedragen. Dit kan helpen om communicatieproblemen op te lossen en relaties te verbeteren. Hopla! 

Ten slotte kan het je helpen om meer in verbinding te komen met je vrouwelijke en/of mannelijke energie. Door jouw Human Design te begrijpen, kun je beter begrijpen wat je nodig hebt om in balans te blijven en om jezelf te verzorgen op een manier die bij jou past. Kijk eens aan. Ideaal toch? 


Dus eigenlijk, simpelweg gezegd is Human Design een waardevolle tool voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Het geeft je jouw blauwdruk van jouw unieke persoonlijkheid en kan je helpen om je volledige potentieel te bereiken. 

Dus waar wacht je eigenlijk nog op? Dat wil je toch weten, ,niet? 
Is jouw nieuwsgierigheid intussen geprikkeld? 
Enfin, bij mij joelde het in mijn lijf toen ik dit te weten kwam. 
Reageert jouw lichaam ook met een dikke vetta JAAAAA? 

( ja, dat is ook iets wat je leert met Human Design: hoe je lichaam met jou communiceert, hoe je weet als je ziel en je lichaam JAAAAA roepen!) 
Ontdek vandaag nog jouw Human Design en begin met het creëren van een leven dat écht bij je past!
Simpelweg door te reageren op dit mailtje kan je vertrokken zijn. ZZjjjjoef! 

Tot snel,

liefs
Tiziana 



-- 
Helpt deze blog jou? 

Ik hoop van wel natuurlijk, want heel regelmatig schrijf ik met plezier om jou te helpen en te ondersteunen om je hart en je ziel terug in verbinding te brengen en van hieruit te leven. 
Wil jij dit delen omdat jij ook mee wilt helpen de wereld vanuit het HART te laten leven? 
Zoveel liefs
Tiziana 

0 Comments

Leave a Comment